Tuesday, January 31, 2012

Proud pali

Hello kengkawan! Punye lah lame xupdate blog ni. Yela sibuk sikit sejak kebelakangan ni sampai hampir lupe nak siapkan artwork yang dah buat separuh jalan. At last siap gak.huahahahaha. work ni saje2 je aku lukis kat buku nota aku time dengar lecturer membebel..then aku warne sampai jadi macam ni. Aku da start elakkan gune outline supaye nampak lebih realistik. So,komen la kalau korang nak aku maju lagi. thanks.

Proud Pali

16 comments:

pink said...

Ali power ,yay ! :p

Ali Power said...

mekaseh

faizfakhirin said...

terbaik bro...ko lukis sendiri ker ni?

Anonymous said...

pink...

kay suke.ali buat cantik. kbye

Shereen Yahya said...

wah , cntik laa :)

Ali Power said...

faiz : tq, buat sndiri la..huhu

Ali Power said...

kay : amboi2...untung la org letak wane pink :p

Ali Power said...

shereen : tq

anis madu said...

tak reti nak komen pasal gambar tu. hehe.

apa2 pun, Ali Power! hahaha

Anonymous said...

yelah kan wane PINK. -.-'' PINK kn

Ali Power said...

haha yela alipower....da xde mende len

Dila azie said...

Emm , apa yg ditambah ? I means you draw semua ni eh ? Btw , thanks and visit back (:

Ali Power said...

dila : yup,draw sume la

liyana izzati said...

terer..terer..

misyamissyou said...

waaa..tapi takut jap tgk mate dia..huhuhu

loVe puRpLe said...

Comei gile... =D