Tuesday, February 7, 2012

2nd header

Yosh!! aku da mule bosan dengan header aku la. So mule la melakar header yang baru and bersesuaian dengan 'imaginasi'. Pasni nak wat servis 'lukis header blog' plak la kalau dapat sambutan. Tapi camne eyk nak wat proses pembayaran?hmmm...ade cadangan tak?

work in progress : flag, penyu, rame2, cube la cari.

5 comments:

Kamalia Butterfly said...

knpe mst ade rame2?

sptutnye buatkan utk sy header,knp awk lak nk tuka? -..-''

aida said...

ok juga tuh kau buat service design header,utk payment method boleh minta dyeorg bank in duit,kat akaun kau.

Ali Power said...

ok gak 2 kn.

Ali Power said...

kamalia : xreti sabar

Adam Haiqal said...

or else masukkan topup ke hp je bro..biasanya header org chrge dlm rm5-10..but it depends mcm mana kau dsgn..kalau lagi complicated dsgn tu,kau boleh demand harga..ecechhh!mentang2 aku baru blaja economic last sem!;P