Friday, March 2, 2012

Oil & watercolour painting

Peh,lame kot x update blog. Bz la kengkawan...dunia aku laen dengan dunia budak2 yang hanye amek paper final. Aku penuh dengan projek jer. Ni nak tayang sikit painting aku yang xseberape ni. blajar gune watercolour da byase da kat skolah dulu, kali ni topup blaja oil painting skali. Bukan senang,sebab tu la mahal kat pasaran beb. Kalau la disiplin buat oil painting slalu,mau jadi greatmaster bile tua nanti. Sori la xcantik!!haha


oil painting

watercolour painting

9 comments:

cik comey said...

saya buta skit bab2 seni...baru tau beza oil painting n watercolor painting..mmg berbeza..anyways, nice painting.....keep it up... =)

Fahz said...

berseninya tangan kamu.painting 1st nampak cam real pic..sekali tgk kat dasboard tadi mcm pic real..nice sgt2.

Kamalia Butterfly said...

cantik lah syg. if x,xdelah dpt jd koleksi jabatan kn ? ;)
keep it up.

Ali Power said...

eleh,ble tnye dpn2, sume buruk :(

AFINA said...

cantik ape . =)

yastro said...

MMg ada bakat ko nih...tahniah alipower!

Ali Power said...

hihi,thanks

wani ★ wina said...

awesome~ awesome~ awesome~

ni yg jeles niiiii~ ^_____^

Anonymous said...

eleh, malu2 plak nk ngaku lukisan cntik..:p blasah kang..
klu x xdny tunjuk sini..hehe :p