Sunday, April 1, 2012

Diploma show fine art #2

Kali ni aku nak pamerkan artwork2 chainmaking senior2 aku time diploma show aritu. gempak2 wey.
xcaye tengok r.

selipar besi, buat baling kat anjing

semangat harimau malaya

hati

tangan keras jumpe tangan gebu


topeng? helmet? tah!

seni yg merbahaya, dalam mulut penuh dengan paku

yang ni aku nak curi bawak balik

ayam jate

Aku xbuta sume ni sebab aku dalam department grafik, tapi aku suke semua ni.

8 comments:

Ardini Izzati said...

sangatlah gempak! berangan lah kalau nak buat macamni sendiri :P

Ali Jasni said...

haha seeloknye kene ade teman yg boleh tlg pegang. bile die pegang,kite boleh la welding elok2

Encik Atan said...

best dowh...

Ali Jasni said...

ko cube r buat satu.haha

Encik Atan said...

haha...kalo aku mcm senior ko ali,bkn satu jer aku buat.....6 ratus puluh ribu point satu pun aku sanggup buat....

Cik Pensil said...

pelik tapi menarik :D

Ali Jasni said...

byase la 2, org seni.hehe

Kamalia Butterfly said...

cntik tgn gebu tu