Monday, April 30, 2012

Watercolour painting

Tolong saye!! Aku perlukan name untuk hasil karya aku ni. Tp aku bukn jenis yg kreatif dlm berbahase. Boleh x korang tolong aku? Aku cume perlukn name / tajuk untuk painting ni, korg leh tulis kat ruang komen ye. tq



20 comments:

Liyana Izzati said...

Hahhaa. Well, saya sebenarnya tidak la pandai jugak nak berbahasa bahasa ni. Tapi apa kata bagi nama Kamalia Butterfly jer bro. Siyes mudah. Hahhaa.


Lama tak upate blog bro kita? Kurang pengomen setia kejap. Har har har.

cik comey said...

cantik...bila tgk pic ni terasa yg pompuan tu tengah mengumpul semangat...nampak sedih tp cuba untuk kuat...color2 tu cm menggambarkn perasaan perempuan tu yg bercampur2...sekadar komen dr org yg buta seni tp suka dgn keindahan seni..hiihii...

xleh nk tolong bg nama sbb mmg x kreatif jugak bab2 berbahse...

Shera said...

"bermacam rasa"

p/s: pelbagai rasa yg dpt digmbr pd sang hawa ini :)

Kamalia Butterfly said...

ahahhaha ape la liyana ni. nme kte plak yg disebut ;p

syg cntik sgtttt.

syg nk nme yg cmne?
yg mgambarkan ape?

khairunnisa ♥ said...

silence aurora :)

Ali Jasni said...

liyana : da masuk hal peribadi da 2 klw ltak name budak manje 2.haha

kamalia : bby, xtw la nk ckp cmne.haha org buat, tp org pakai lyn je

khairunnisa : emmm xrase power sgt ke name 2?

Kamalia Butterfly said...

sy nk awk letak nme camilla fedora. HAHHA

Ali Jasni said...

ape maksudnye 2 bby?

Kamalia Butterfly said...

eh tuka la. camellia hermosa hahha

teratai said...

hemmm,apa ya nama yg sesuai???

angel.. or

sweetie or

pinky

salykin said...

awan nano!!

Adam Haiqal said...

adam pernah singgah dan comment di sini beofre diz..dan mcm biasa, i love ur painting! it's really amazing! :)

pink said...

Waaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh Ali ,rambut dia PINK!
hahahahaha

letak la tajuk
HIPERBOLA
kbye


hahahahhaa

! Arjunakirana ! said...

PERGHHHHHH CUNG BRO SENI ITU TERSENDIRI HEBAT LOL

caliph shuriken said...

lawa artwork bro ^^

try letak nama, warna warni wajah *ntah laa x tau nama apa yg sesuai, huh...

Ali Jasni said...

i need more idea plss.haha.
pink : ape lak ai nk hiperbola ny pun.haha

adam : mmg ko ad dtg sini bro

|shuhadaothman|TM said...

seni betul ! lawa lawa :)

Shereen Yahya said...

aduh , susah nya nak cari nama ...
kalau letak simple je blh ..
perempuan tp translate dlm bhse lain ..

CikSyikinLaa said...

cik xpandai sgt sal seni neyh... tapi ali punyer art mcm ade maksud tersirat je? xtahu laa nak name kan ape.

Ali Jasni said...

alahai korang ni :(