Monday, February 13, 2012

Atul lala's

Hello guys. semoga sihat selalu. Aku baru je menyiapkan header blog Atul lala's ni. Mungkin selepas ni header blog korang pulak akan aku lukiskan. Itu pun kalaw dapat sambutan yang best2 dari korang la ye. Ni cume testing2 je.hihi. Rajin2 la hadir ke blog aku sebab aku berhasrat nak buatkan contest untuk korang. Hadiah misteri lagi.

aku cube buat comel secomel alam. jarang lukis comel2.

22 comments:

Kamalia Butterfly said...

thanks syg.. ;'(
i really love you...

Si Galau said...

wah keren sob :D

q mau dong dibuatin header juga yg cocok dengan tema posting blog q :)

Sandra Azwan said...

Ali, u memang power!;-)

Si Galau said...

jadi gmna ali ?

apa aku tak kau buatkan juga :)

kecikeqa said...

ala omey nye...seriusly so sweet

Ali Power said...

si galau : kamu duduk di mana dong?

Ali Power said...

thanks kawan2 :)

Istighfarin.com said...

kontes??? Hmmm...

Follow balik ya :(

Teenager Housemaid said...

comel la lukisan tu sama!

Ali Power said...

kamalia : love u :)

Ali Power said...

housemaid : thanks :)

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

pergh..serius aku kagum..cantik gila bhai drawing lu..

miss faten said...

WOW!
One word,
awesome! :D

Ali Power said...

thanks2 hihi

adam said...

pehh...

Ali awak tahu edit html tak?

Ali Power said...

adam : kurg la pengetahuan tang HTML ni

wani ★ wina said...

uwaa, mmg awesome lah ^____^

ciK_Nana said...

wahhh cnteq....nk jugak blh??

Tengku Puteri said...

sangat cantik!!

Lady Emilya said...

wah comelnya ^^

Ali Power said...

thanks :)

khairunnisa ♥ said...

nice!